Etiketler:

Geleneksel Bayram Et Kavurması Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri

Geleneksel Bayram Et Kavurması Nasıl Yapılır Tarifi Malzemeleri
Malzemeleri

  • 1 kilo dana eti
  • 100 gram kuyruk yağı
  • Tuz
  • Kekik

Yapılışı
Kuyruk yağını küçük parçalar halinde doğrayın.
Orta derinlikte tencereye kuyruk yağını eritin.
Üzerine kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.
Yüksek ateşte etler suyunu bırakana kadar kavurun.
Ocağın altını kısıp yaklaşık 1 saat arada bir karıştırarak kavurmaya devam edin.
Etler yumuşayıp suyunu çekince tuz ve kekik ilave edip karıştırın.
10 dakika sonra ocaktan indirin.
Pilavla servis yapabilirsiniz.

 
Yemek Tarifleri Siteleri © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters